Django Wagner Boeken - Artiestenbureau CUE4 Boekingen

Django Wagner Boeken

De Nederlandstalige zanger Django Wagner staat bekend om zijn fantastische stemgeluid.

De bekende volkszanger Django Wagner werd bekend toen hij in 2009 zijn eerste single ‘Kali’ verscheen. De single ‘Kali’ stond wekenlang genoteerd in de diverse hitlijsten en in inmiddels een ware feestklassieker.

Na Kali volgden grote hits als: “Mooie blauwe ogen”, “Mijn naam dat is Marina”, “Maar toch blijf je me trouw”, “Die ene mooie vrouw”, “Dat ene moment” en “We dansen samen de bossa nova”.
Django is een enorm succes in de Nederlandse muziek en ontvangt hiervoor ook vele awards. Zo ontvangt hij de Zilveren Harp, een Edison en wordt hij uitgeroepen door BUMA tot beste zanger van Nederland in 2013.

Django is een veelgevraagd artiest die zich kan verheugen op een ongekende populariteit. Met zijn imposant stemgeluid staan geluid boxen naast het podium letterlijk te trillen door de geweldige sound. Overal waar Django optreedt “breken de mensen de boel af”.

Beeld en geluid

Video afspelen

Django Wagner op mijn evenement, wat kost dat?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Django Wagner aanvragen

Django Wagner op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief