Over artiestenbureau CUE4 Boekingen

CUE4 boekingen is een jong en dynamisch artiesten bureau dat is ontstaan door jarenlange ervaring in het organiseren van eigen evenementen. Met ons dochterbedrijf CUE4 events organiseren we al jaren grote publieksevenementen, waardoor we bijna alle artiesten die we bij CUE4 boekingen aanbieden zelf wel eens live hebben gezien. Op die manier kunnen wij je perfect adviseren over welke artiest het beste bij jouw evenement past.

Daarnaast hebben wij vaak al goed contact met deze artiesten of hun management. Daarom dat de lijntjes vaak korter zijn en we om die reden wat vaker dingen gerealiseerd krijgen die voor andere bureaus minder makkelijk zijn.

Ons team bestaat uit mensen die al jaren werken in de entertainment industrie. Met hun ervaring kunnen wij niet alleen een artiest voor je boeken, maar kunnen wij je ook helpen met bijvoorbeeld het regelen van de juiste audiovisuele techniek voor uw evenement of de begeleiding van de artiesten achter de schermen, zodat je zelf je handen vrij hebt voor andere zaken.

Kortom, niets is ons te gek. Wil je vrijblijvend kennis maken met een van onze medewerkers of van gedachten wisselen over de programmering van jouw evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg onze social media kanalen: FacebookInstagram

Ons team

Nena Spronkmans

Harold Pols

Ons team

Nena Spronkmans

Harold Pols